zondag 11 april 2010

de tijd vliegt snel...

Ik sta te kijken hoe lang het wel geleden is dat ik nog iets blogde. Niet omdat ik er niet aan dacht om leuke dingen te delen, maar de tijd... waar is hij naar toe?!
Het was druk, maar de vervlogen tijd was meer dan de moeite waard! Geen woorden te vinden voor de metamorfose die ons gezin onderging. Elk op zijn eigen mooie manier...
Op één of andere manier heeft zelfvertrouwen mij overwonnen en gewoon vertrouwen, vertrouwen in de wereld en hoe het leven op zich toch steeds het goeie met ons voorheeft - ook al lijken situaties soms wel eens uitzichtloos - het grijpt me dikwijls naar de keel te voelen hoe gelukkig ik me voel, simpelweg om wie ik ben ... omringd door mijn kleine pareltjes en grote steun en toeverlaat!
Dit vertrouwen duwt mij in de richting van het aanbieden van mijn ontslag, morgen the big day, yeaaaah! Kan je geloven dat ik er als een kind zo erg naar uitkijk en dat ik werkelijk sta te popelen om deze uitdaging aan te gaan. Want ja ik geef een stabiele job met zekerheid op voor... een groot vraagteken!? Maar zoals gezegd bruis ik van vertrouwen dus no worry zeg ik tegen mezelf. Het doet zo'n deugd, het is niet te beschrijven! Vandaag hebben Anika en ik er nog een schepje bovenop gedaan. We deden mee met een super eco-modeshow! En we deden het allebei geweldig, het smaakt naar nog hihi zowel voor groot als voor klein.
Eind april start het tweede deel van mijn opleiding tot lazuli-coach, ik ben verrassingsvol en ondertussen ... geniet ik van al wat het leven mij brengt!
liefdevolle knuffel aan alle lezers, blij dat ik jullie ken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten